ДЕТОКСИКИРАЩИ ПЛАСТИРИ DETOX ACTIV ЗА ПРОЧИСТВАНЕ НА ТЯЛОТО

DETOX ACTIV - ДЕТОКС АКТИВ

Релаксират и разреждат концентрацията на токсини в тялото, поддържат красотата;

Балансират киселинността на тялото, подобряват структурата и устойчивостта на кожата;

Подобряват съня, премахват умората и облекчават изтощението на краката;

Омекотяват ходилото, балансират влагата на кожата и премахват миризмата;

Подобряват метаболизма и циркулацията на кръвта, активизират и енергизират клетките.

Стабилизират имунитета и укрепват бъбреците, възстановява нормалния ритъм на менструацията.

DETOX ACTIV

ДЕТОКСИКИРАЩИ ПЛАСТИРИ

ПОДОБРЯВАТ УСТОЙЧИВОСТТА НА ТЯЛОТО СРЕЩУ ПРОЦЕСИТЕ НА СТАРЕЕНЕ

Detox activ детоксикиращи пластири са комбинация от алкализиращи съставки с добавени Вит. С и хитин, които детоксикират и ревитализират цялото тяло, с пряко положително влияние върху прочистването съединителната тъкан от натрупването на шлаки и токсини, което от своя страна стимулира процесите на обновяване и регенерация на кожата. Извличането на токсините от стъпалото е ефективен начин за запазване на здравето и подобряване на устойчивостта с видими резултати.


Detox activ детоксикиращи пластири съдържат 100% естествени съставки и ефектът им на детоксикация продължева до 8 часа след поставяне.

Detox activ детоксикиращи пластири могат да се използват локално при ухапване от пчели, оси, стършели и др. насекоми за намаляване на отока, болката и зачервяването и изтегляне на токсина. Поставят се за няколко часа върху ухапаното място, след което пластирът се маха и изхвърля. При всички случай на ухапване от насекоми е удачно да се потърси лекарска помощ.

DETOX ACTIV - ДЕТОКС АКТИВ пластири
Detox activ детоксикиращи пластири ефективно детоксикират тялото, използвайки рефлексните точки на всички вътрешни органи, разположени в основата на ходилото. Шлаките и токсините биват разтоварени и извлечени, а органите прочистени, оздравени, подсилени и защитени. За пълноценна детокссикация пластрите трябва да се поставят всеки ден на различно място от ходилото (по средата, на петата, дори и на пръстите), така ще се обхванат всички рефлексни точки.

Detox activ детоксикиращи пластири се използват като детоксикиращ пластир за изтегляне на шлаките и токсините от тялото, за отстраняване на тежки метали, за подобряване на обменните процеси, за подобряване работата на имунната защита, за подобряване на настроението, за овладяване на болка и ограничаване на възпалителни процеси, за подобряване резултатите при диети с цел намаляване на теглото, за подобряване структурата на съединителната тъкан и спиране процесите на преждевременно стареене. Поставят се в основата на ходилото и на двата крака, за най-малко 8 часа (най-добре вечер и по време на сън).