НАЧИН НА УПОТРЕБА НА DETOX ACTIV

BINELLA medical beauty®

КАК ДА ИЗПОЛЗВАМЕ DETOX ACTIV ДЕТОКСИКИРАЩИ ПЛАСТИРИ


  • Измийте/ почистете ходилата и подсушете
  • Извадете пластира от опаковката
  • Премахнете по-голямата част от предпазното фолио на фиксиращата лепенка
  • Поставете Detox Activ детоксикиращия пластир със златната страна в средата на лепенката
  • Поставете така комплектована лепенка + Detox Activ детоксикиращ пластир в основата на ходилото и притиснете за кратко.
  • Отстранете остатъците от предпазното фолио и притеснете още веднъж по всички краища, за да залепне трайно.
ДЕТОКСИКАЦИЯ НА ТЯЛОТО

Това се повтаря и с ходилото на другия крак. Така поставени Detox Activ детоксикиращи пластири престояват през цялата нощ (мин. 8 часа). На сутринта, лепенката заедно с Detox Activ детоксикиращия пластир се отстранява и изхвърля, а ходилата се измиват/почистват и подсушават. По желание може да използвате допълнително крем за крака. 

Продължителност:  Интензивна детоксикация на тялото, тъканите и кожата на лицето, шията и деколтето се постига след 30 дни и нощи редовно използване BINELLA MEDICAL BEAUTY® 3-PHASEN

DETOX-INTENSIV KUR FACE&BODY. Превантивно детоксикиращите серуми и пластири могат, след завършване на курса да се прилагат веднъж седмично. Удачно 6 дневен курс на детоксикация, на тялото с да се прилага поне два пъти в рамките на 12 месеца. Най – добре през пролетта и есента. При ясно изразени проблеми свързани със задържането на токсини, интензивен стрес, тежка работна среда, неправилен хранителен и двигателен режим, злоупотреба с храна, алкохол и цигари, бързо изтощаване на кожата се препоръчва 15 дневен интензивен детоксикиращ курс за лице и тяло или само тяло. Да се прилага на всеки 3 месеца.

Съвет: При всяка употреба се уверете, че ходилата са почистени и подсушени. По време на детоксикиращи курс е удачно да се приемат повече течности (вода), поне 3 литра на ден. Да не се приемат газирани напитки. Удачно е да не се поставят два последователни дни върху една и съща част на ходилото, може да се редуват: среда-пета-пръсти.

Всеки Detox Activ детоксикиращия пластир  е за еднократна употреба. Да не се използват при установена алергия към някоя от съставките. При алергична реакция да се потърси лекарска помощ. Да не се поставя върху отворени рани. Да се пази далеч от деца. Няма ограничение за използване по време на бременности и при малки деца над 3 години, но то трябва да става след лекарска консултация.

Състав: Отбелязан на външната опаковка

Срок на годност: Отбелязан на вътрешната опаковка

Производител: Отбелязан на външната опаковка

Вносител: Макаве ЕООД, 1517 София, ул. Константин Фотинов 113 А, тел. 0878702023