ДЕТОКСИКАЦИЯ И ХИПЕР-КИСЕЛИННОСТ

КАК СЕ СТИГА ДО СЪСТОЯНИЕ НА ХИПЕР-КИСЕЛИННОСТ?

Това се случва, когато организмът чрез своите естествени метаболитни процеси не успява да разгради киселините, в резултат на небалансиран прием на храна (предимно колбаси,месо, кафе, алкохол, както и мляко и зърнени храни, особено хляб) за сметка на малки количества плодове и зеленчуци.

Допълнителен фактор за повишаване на киселинността на тялото все по-често се оказва ежедневният стрес и свързаните с това окислителни процеси, перманентното недоспиване, замърсеният въздух, различни лъчения (UV, магнитни, електронни или радио лъчи) и други фактори от заобикалящата ни среда.

Следвайки нормалния физиологичен ход излишните киселини трябва да се изхвърлят от тялото чрез  отделителната система – преработени от ензимите в черния дроб, чрез бъбреците и кожата. Ако тези органи са пренатоварени, излишните „отпадъчни и отровни„ киселинни субстрати се складират в съединителната тъкан. Това блокира снабдяването с хранителни вещества и стопира изхвърлянето на шлаките и токсините, разрушава структурата на решетката от  колагенови фибри. Съединителната тъкан се „затлачва”, клетките са недостатъчно витални кожата загубва своята еластичност, появява се целулит, отпуснатост,  торбички под очите и бръчки, все белези на преждевременно стареене.

Този процес се отразява не само чрез външния вид на кожата, а също така на цялото тяло, като наднормено тегло, задържане на течности, подпухналост, липса на енергия, отслабена имунна защита, предразположеност към заболявания и т.н.

ДЕТОКСИКАЦИЯ - прочистване на тялото от шлаките и токсините

ДЕТОКСИКАЦИЯ – прочистване на тялото от шлаките,токсините и вредните вещества!

Detox activ детоксикиращи пластири на BINELLA medical beauty® предоставят възможност по ефективен начин да се прочисти тялото от шлаките, токсините и вредните вещества.

Ежедневното поставяне на Detox activ детоксикиращи пластири постига киселинен баланс по време на сън и лесно, и ефективно детоксикиране на тялото. Само за една нощ черните и маслените шлаки се извличат през рефлексните точки на стъпалото и токсините, натрупани в лимфната система се изхвърлят.

Detox activ детоксикиращи пластири ефективно детоксикират тялото, използвайки рефлексните точки на всички вътрешни органи, разположени в основата на ходилото. Шлаките и токсините биват разтоварени и извлечени, а органите прочистени, оздравени, подсилени и защитени. За пълноценна детокссикация пластрите трябва да се поставят всеки ден на различно място от ходилото (по средата, на петата, дори и на пръстите), така ще се обхванат всички рефлексни точки.

Detox activ детоксикиращи пластири се използват като детоксикиращ пластир за изтегляне на шлаките и токсините от тялото, за отстраняване на тежки метали, за подобряване на обменните процеси, за подобряване работата на имунната защита, за подобряване на настроението, за овладяване на болка и ограничаване на възпалителни процеси, за подобряване резултатите при диети с цел намаляване на теглото, за подобряване структурата на съединителната тъкан и спиране процесите на преждевременно стареене. Поставят се в основата на ходилото и на двата крака, за най-малко 8 часа (най-добре вечер и по време на сън).

Detox activ детоксикиращи пластири могат да се използват локално при ухапване от пчели, оси, стършели и др. насекоми за намаляване на отока, болката и зачервяването и изтегляне на токсина. Поставят се за няколко часа върху ухапаното място, след което пластирът се маха и изхвърля. При всички случай на ухапване от насекоми е удачно да се потърси лекарска помощ.


Състав/ Ingredients INCI: Bamboo  Leaf/Stem extract (Bambusa Vulgaris) , Ubame Oak winegar (Quercus Phillyraeoides), Tourmaline, Loquat Leaf extract (Eriobotrya japonica), Chitin, Vitamin C (Ascorbic acid), Dextrin