ДЕТОКСИКАЦИЯ НА ТЯЛОТО С DETOX ACTIV

ДЕТОКСИКАЦИЯ НА ТЯЛОТО – 6 ДНЕВЕН ДЕТОКСИКИРАЩ КУРС

DETOX ACTIV ДЕТОКСИКИРАЩИ ПЛАСТИРИ


Детоксикация на тялото за 6 дни! Възможно ли е?

Detox activ детоксикиращи пластири детоксикират и ревитализират цялото тяло, с пряко положително влияние върху прочистването съединителната тъкан от натрупването на шлаки и токсини, което от своя страна стимулира процесите на обновяване и регенерация на кожата. Извличането на токсините от стъпалото е ефективен начин за запазване на здравето и подобряване на устойчивостта с видими резултати.

Detox activ детоксикиращи пластири съдържат 100% естествени съставки и ефектът им на детоксикация продължава до 8 часа след поставяне.

ДЕТОКСИКАЦИЯ НА ТЯЛОТО

Опаковка: 6 чифта индивидуално опаковани пластири + фиксираща лепенка


Начин на приложение: Външно! Поставят се върху кожата!

  • Измийте/ почистете ходилата и подсушете
  • Извадете пластира от опаковката
  • Премахнете по-голямата част от предпазното фолио на фиксиращата лепенка
  • Поставете Detox Activ детоксикиращият пластир със златната страна в средата на лепенката
  • Поставете така комплектована лепенка + Detox Activ детоксикиращ пластир в основата на ходилото и се притиснете за кратко.
  • Отстранете остатъците от предпазното фолио и притиснете още веднъж по всички краища, за да залепне трайно.

Това се повтаря и с ходилото на другия крак. Така поставени, Detox Activ детоксикиращи пластири престояват през цялата нощ (мин. 8 часа). На сутринта лепенката заедно с Detox Activ детоксикиращия пластир се отстранява и изхвърля, а ходилата се измиват/почистват и подсушават. По желание може да използвате допълнително крем за крака.

Продължителност: Интензивна детоксикация на тялото се постига след 30 нощи редовно поставяне на Detox Activ детоксикиращи пластири и на двете ходила. След което е удачно 6 дневен курс на детоксикация на тялото да се прилага поне два пъти в рамките на 12 месеца. Най –добре през пролетта и есента. При ясно изразени проблеми свързани със задържането на токсини, интензивен стрес, тежка работна среда, неправилен хранителен и двигателен режим, злоупотреба с храна, алкохол и цигари, бързо изтощаване на кожата се препоръчва 6 дневен интензивен детоксикиращ курс за тяло да се прилага на всеки 3 месеца.

Съвет: Преди всяка употреба се уверете, че ходилата са почистени и подсушени. По време на детоксикиращия курс е удачно да се приемат повече течности (вода), поне 3 литра на ден. Да не се приемат газирани напитки. Препоръчва се да не се поставят пластирите два последователни дни върху една и съща част на ходилото, може да се редуват: среда-пета-пръсти.

Внимание! Всеки Detox Activ детоксикиращ пластир  е за еднократна употреба. Да не се използват при установена алергия към някоя от съставките. При алергична реакция да се потърси лекарска помощ. Да не се поставя върху отворени рани. Да се пази далеч от деца. Няма ограничение за използване по време на бременност и при малки деца над 3 години, но то трябва да става след лекарска консултация.

DETOX ACTIV –

детоксикиращи пластири на BINELLA medical beauty®.

Състав/ Ingredients INCI: Bamboo  Leaf/Stem extract (Bambusa Vulgaris) , Ubame Oak winegar (Quercus Phillyraeoides), Tourmaline, Loquat Leaf extract (Eriobotrya japonica), Chitin, Vitamin C (Ascorbic acid), Dextrin