ДЕТОКСИКАЦИЯ НА ЛИЦЕ И ТЯЛО

ДЕТОКСИКАЦИЯ НА ЛИЦЕТО И ТЯЛОТО – 15 ДНЕВЕН ИНТЕНЗИВЕН ДЕТОКСИКИРАЩ КУРС

BINELLA medical beauty®

3-PHASEN DETOX-INTENSIV FACE&BODY


Детоксикация на тялото и лицето за 15 дни! Възможно ли е?

Опитайте този 15 дневен интензивен детоксикиращ курс за лице и тяло /  15  чифта детоксикиращи пластири + дневен и нощен серум за лице. Предлагаме Ви сами да усетите този лесен и ефективен начин за прочистване на съединителната тъкан от токсини, шлаки и вредни вещества, и да се преборите с преждевременното стареене .

15-дневния курс за детоксикация на тялото и лицето предлага специална комбинация от алкализиращи и балансиращи киселинността минерали + специален vitamin B комплекс  за ревитализация на кожата и стимулиране на процесите по нейната регенерация и подмладяване.

ДЕТОКСИКАЦИЯ НА ТЯЛОТО

Серум ESSENCE DETOX –

намалява количеството на токсините през деня.

Подобрява енергийния метаболизъм и отстранява натрупваните токсини в междутъканите пространства. Специална формула с  магнезий, цинк и мед в комбинация с витамини  Nicain, B1, B2, B5, B6 и фолиева киселина подобрява обменните процеси в кожата, изчиства тъканта, стяга колагеновата решетка, подобрява енергията и засилва собствените за кожата обновителни процеси.

Използват се 1- 2 до max. 3 впръсквания от дозатора

Приложение: Нанася се СУТРИН върху почистена кожа на лицето, шията и деколтето с леки масажни движения до попиване, след което може да се нанесе обичайния дневен крем.

Натуралните биокарбонати в комбинация с млечна киселина,  витамини  B5, B7 и Niacin неутрализират по най-добрия начин киселините и възвръща алкалния баланс. Противодейства на нови окислителни процеси, както и предпазва от създаването на киселинни депа в кожата

Използват се 1- 2 до max. 3 впръсквания от дозатора

Приложение: Нанася се ВЕЧЕР върху почистена кожа на лицето, шията и деколтето с потупвания. Оставя се да попие за 10-15 мин, след което се нанася обичайния нощен крем.

При много чувствителна кожа и усещане на стягане, опъване на кожата, както зачервяване или усещане на дискомфорт серума ESSENCE ph-BASICA се измива  след което се нанася обичайния нощен крем.

Серум ESSENCE ph-BASICA –

неутрализира киселините през нощта.

DETOX ACTIV –

детоксикиращи пластири на BINELLA medical beauty®.

Предоставят възможност по ефективен начин да се прочисти тялото от шлаките, токсините и вредните вещества. Ежедневното поставяне на DETOX ACTIV детоксикиращи пластири позволява постигането на балансиран киселинен баланс по време на сън и лесно и ефективно детоксикиране на тялото. Само за една нощ черните и маслени шлаки излизат от стъпалото и изхвърля токсините, натрупани в лимфната система, подобрява функциите й.

  • Релаксират и премахват влагата, разреждат концентрацията на токсини в тялото и поддържат красотата.
  • Балансират киселинността на тялото, подобряват структурата и устойчивостта на кожата .
  • Подпомагат съня и облекчават умората, облекчава изтощението на краката.
  • Омекотяват ходилото и премахват миризмата.
  • Подобряват метаболизма и циркулацията на кръвта, активизира клетките, подобрява функцията на жизненоважните органи.
  • Стабилизират имунитета и укрепват бъбреците
  • Подобрява съня
  • Възстановява нормалния ритъм на менструацията.

Сетът DETOX-INTENSIV FACE&BODY съдържа:

 15 чифта чифта индивидуално опаковани пластири + фиксираща лепенка

1 флакон серум Essence Detox 15 ml

1 флакон серум Essence pH-Basica 15 ml